دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز
دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳

جزئیات اجرای 5 پروژه شاخص نفتی در دانشگاه شهید چمران اهواز
 
به گزارش تابا؛ دكتر افشین قنبرزاده در خصوص شاخص ترین پروژه های پژوهشكده میادین و تجهیزات نفت و گاز دانشگاه، اظهار كرد: در سال 99 از طرف وزارت نفت، مطالعات میدان نفتی تنگ بیجار به پژوهشگران دانشگاه شهید چمران واگذار شد كه فرمت آن امسال از حالت مطالعاتی به فناور محوری تغییر پیدا كرد و در حال ...

مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز آخرین فعالیت های پژوهشكده میادین و تجهیزات نفت و گاز دانشگاه در ارتباط با صنعت را تشریح كرد.

به گزارش تابا؛ دكتر افشین قنبرزاده در خصوص شاخص ترین پروژه های پژوهشكده میادین و تجهیزات نفت و گاز دانشگاه، اظهار كرد: در سال 99 از طرف وزارت نفت، مطالعات میدان نفتی تنگ بیجار به پژوهشگران دانشگاه شهید چمران واگذار شد كه فرمت آن امسال از حالت مطالعاتی به فناور محوری تغییر پیدا كرد و در حال حاضر شرح خدمات این پروژه از مطالعات محوری تغییر كرده و از نظر فناوری بررسی می شود.

وی افزود: علاوه بر میدان نفتی تنگ بیجار استان ایلام، در حال حاضر سه پروژه شاخص نفتی دیگر نیز در دست است. یكی از پروژه ها نرم افزار شبیه ساز كنترل فوران چاه است كه قبلا دستگاه آن توسط محققان دانشگاه شهید چمران اهواز ساخته شده بود؛ این سیستم شبیه ساز كه نیروها را آموزش می دهد، كاملا داخلی است و هنوز نمونه شبیه آن ساخته نشده است. نرم افزار آن نیز با همكاری شركت ملی حفاری ایران برای اولین بار در كشور در حال تهیه است و به خوبی در حال پیش رفتن است و امیدواریم تا پایان امسال به رونمایی برسد.

مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: طرحی به نام پروژه ژئوشیمی سطحی برای شناسایی میادین نیز در دست است كه هزینه اكتشاف را بسیار كاهش می دهد.

قنبرزاده گفت: پروژه شاخص دیگر، تدوین نرم افزار طراحی پمپ های میله ای مكشی است كه ساخت آن قبلا انجام شده است و اكنون در مرحله تدوین نرم افزار طراحی آن هستیم. در این حوزه دو نرم افزار بین المللی وجود دارد كه به دلیل تحریم در اختیار كشور ما قرار نمی دهند و در نتیجه در حال بومی سازی این نرم افزار هستیم. این پروژه ها بومی هستند و با كمك محققان دانشگاه در پژوهشكده میادین و تجهیزات نفت و گاز دانشگاه در حال انجامند.

وی افزود: پروژه استفاده از میكرو برای تصفیه پساب های حفاری یا اس آر بی و طراحی پره های توربین های گازی از پروژه های دیگر در حال انجام هستند.

مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز بیان كرد: اعضای هیات علمی، دانشجویان به ویژه تحصیلات تكمیلی و بعضا دوره كارشناسی و حتی فارغ التحصیلان نیز به عنوان پسادكتری و دانش آموختگان با ما همكاری دارند. در برخی پروژه ها نیز به دلیل تخصصی بودن، از مشاوران حرفه ای خارج از دانشگاه استفاده می شود. در برخی پروژه ها حدود 60 نفر از اعضای هیات علمی، محققان و دانشجویان با یاكدیگر همكاری می كنند.
منبع خبر:
تابا خبر
   تاریخ: ۱۸:۴۴ - ۱۹/۰۶/۱۴۰۱   بازدید: ۲۲۹