دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز
دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳

انقلاب اسلامی برای تكامل خود نیازمند منش حجت الاسلام شفیعی است
 
حجت الاسلام آیت عادلی نژاد با بیان اینكه انقلاب برای توسعه و تكامل خود نیازمند سلوك، منش و روشی است كه اگر بخواهیم آن را در یك نفر نشان بدهیم، او كسی جز حجت الاسلام والمسلمین شفیعی نبود، گفت: او عقلانیت را در كنار اخلاق، سیاست ورزی را در كنار پختگی، مردمی زیستن را در كنار رعایت تشریفات، در وجود ...
حجت الاسلام آیت عادلی نژاد با بیان اینكه انقلاب برای توسعه و تكامل خود نیازمند سلوك، منش و روشی است كه اگر بخواهیم آن را در یك نفر نشان بدهیم، او كسی جز حجت الاسلام والمسلمین شفیعی نبود، گفت: او عقلانیت را در كنار اخلاق، سیاست ورزی را در كنار پختگی، مردمی زیستن را در كنار رعایت تشریفات، در وجود خود جمع كرده بود و این از او انسان متفاوتی ساخت.


به گزارش ایكنا از خوزستان، حجت الاسلام آیت عادلی نژاد، امروز سوم مرداد طی آیینی با حضور حجت الاسلام والمسلمین رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به عنون رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان خوزستان و مسئول این دفتر در دانشگاه شهید چمران اهواز منصوب شد.

وی در این آیین، ضمن قدردانی از برگزاركنندگان این برنامه اظهار كرد: این جلسه برای تجلیل و پاسداشت مقام علمی و مجاهدت های مرحوم شفیعی است. به گفته ایشان تكریم از روحانیت ریشه در دین داری مردم دارد و اگر مردم به ما احترام و توجه می كنند برای این است كه مردم متدین هستند.

عادلی نژاد گفت: آنچه حجت الاسلام والمسلمین شفیعی را از سایر افراد متفاوت می كرد به نظر من در كلام رهبر انقلاب اسلامی متبلور بود. آنچه در كلام رهبر انقلاب اسلامی بود، علاوه بر تأیید مجاهدت های ایشان، ترسیم نقشه راهی برای دلدادگان به انقلاب اسلامی در دانشگاه بود. رهبر انقلاب ایشان را از «امیدهای آینده» انقلاب دانستند و این حكایت از آن می كند كه انقلاب برای توسعه و تكامل خود نیازمند سلوك، منش و روشی است كه اگر بخواهیم آن را در یك نفر نشان بدهیم، او كسی جز حجت الاسلام والمسلمین شفیعی نبود. او عقلانیت را در كنار اخلاق، سیاست ورزی را در كنار پختگی، مردمی زیستن را در كنار رعایت تشریفات، در وجود خود جمع كرده بود و این از او انسان متفاوتی ساخت.

عادلی نژاد ادامه داد: امروز برای من روز تودیع از نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشكی هم است. حضور ده ساله در كنار عزیزان حوزه سلامت برای بنده افتخار بزرگ و همراه با تجربیات فراوان بود. در اینجا مراتب تشكر خود را از همدلی و همراهی همكاران خود در این یك دهه اعلام می كنم. آنچه در طول یك دهه انجام شد بضاعت بنده بود كه قطعاً خالی از خطا و نقص نبود. آنچه می توانم ادعا كنم این است كه تلاشم این بود كه خالصانه عمل كنم و بر مدار انصاف و عدالت رفتار كنم و تلاشم در محضر استاد، این بود كه اخلاق را به قربانگاه روابط ناسالم نبرم. مطمئناً فصل جدید كاری در نهاد علوم پزشكی شاهد رشد دفتر نهاد خواهیم بود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان با بیان اینكه خوزستان به عنوان استانی با تاریخ بزرگ در حوزه آموزش عالی ظرفیت بالایی دارد، خاطرنشان كرد: حضور ده ها هزار دانشجو، هزاران نفر عضو هیات علمی و حضور مؤسسات آموزش عالی حكایت از این ظرفیت می كند. امیدوارم در فصل جدید كاری با استمرار راه استاد، روابط دفتر نهاد با دانشگاه مثل گذشته باشد.

وی گفت: در پایان از ریاست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های كشور، از همراهی روسای دانشگاه علوم پزشكی در ده سال گذشته، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه كه نسبت به مسائل دینی دغدغه داشتند، قدردانی می كنم. از پرسنل و همكاران خود در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشكی تشكر می كنم. اگر موفقیتی در نهاد حاصل شد، سهم همكاران بیش از بنده بود. از دانشجویان هم خاطرات فراموش نشدنی در دفتر زندگیم برجای ماند. از دبیران تشكل های دانشگاه و بسیج دانشجویی و همچنین از خانواده ام؛ همسرم و فرزندانم تشكر می كنم. در پایان خدا را شاكرم كه در مسیر زندگی، مرا با انسانی آسمانی آشنا كرد كه دنیای مرا تغییر داد و من تا آخر عمر وامدار ایشان خواهم بود. در پایان كلام این دو بیت شعر را به ایشان تقدیم می كنم:

ای آنكه دوست دارمت، اما ندارمت

بر سینه می گذارمت، اما ندارمت

ای آسمان من كه سراسر ستاره ای

بر سینه می فشارمت، اما ندارمت
منبع خبر:
خبرگزاری قرآن
   تاریخ: ۱۷:۴۱ - ۰۳/۰۵/۱۴۰۱   بازدید: ۱۹۳