دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز
دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳

آیین نكوداشت حجت الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی برگزار شد
 
با حضور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های كشور، آیین نكوداشت حجت الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی، رئیس فقید دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان و دانشگاه شهید چمران اهواز و معرفی روسای دفتر استانی و دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز برگزار شد.

به گزارش اداره كل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شهید چمران اهواز، حجت الاسلام والمسلمین دكتر مصطفی رستمی در این آیین كه در تالار اجتماعات دانشكده ی ادبیات و علوم انسانی برگزار شد، بیان كرد: ویژگی مؤمن تراز در مسیر خداوند كه در رأس همه ی مؤمنان و سرآمد آنان امیرالمؤمنین جای دارد این است كه خداوند را دوست دارند و هیچ چیز مقدم بر پروردگار نیست و خداوند نیز آن ها را دوست دارد.

وی افزود: سید محسن شفیعی رئیس فقید دفتر نهاد معظم رهبری فردی متواضع بود كه هرگونه شایبه ی شهرت طلبی را از او می زدود؛ كرامت و لطف و روحیه ی متواضعانه ی او همواره متبلور بود و همه ی كسانی كه او را می شناختند به این مسئله اذعان دارند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های كشور افزود: حجت الاسلام والمسلمین مرحوم سید محسن شفیعی همواره خاكسار بود و هیچ وقت ذره ای تردید در دفاع از انقلاب نداشت و كسی نمی توانست او را متهم كند كه انقلابی نیست. او عمر خود را  در مسیر مجاهدت درراه خدا گذراند. مقام معظم رهبری فرمودند جهاد چند خصوصیت دارد. اول اینكه جهاد برای خداوند انجام شود و اگر غیر این باشد جهاد نیست. دومین خصوصیت ناظر بر ضرورت های میدان، حركت دشمن و دفع آن و پیشبرد جبهه ی ایمان است؛ اگر انسان از حركت دشمن غفلت كند، جهاد نكرده است؛ و سومین خصوصیت نیز بذل حسن مجاهدت است كه از تمام توان درراه خداوند استفاده شود.

وی عنوان كرد: حجت الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی در خدمت به والدین، فعالیت در جمع مؤمنان و ارتباط با نسل های مختلف در فضای مسجد و دانشگاه و ارتباط با دانشگاهیان پیشرو بودند و این مسئله یكی از خصوصیات ویژه ی او بود. لازمه ی حركت مخلصانه این است كه انسان نگران ملامت ملامتگران نباشد؛ ممكن است جایی انسان متهم به تندروی، محافظه كاری و یا پیاده شدن از قطار انقلاب شود اما انسان مؤمن كه در رأس آن امیرالمؤمنین است اگر حركتی را ضروری تشخیص داد نباید نگران ملامت ها باشد.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی با اشاره به اینكه در فضای دانشگاه، انقلابی بودن لازم است، خاطرنشان كرد: جذب حداكثری و دفع حداقلی وظیفه ی همه ی مؤمنان است و جبهه ی انقلاب نیازمند انسان های همراه است. ازاین رو اجازه نداریم با رفتار و موضع غلط و... كسی را دور كنیم. حركت های ناصحانه و مشفقانه و مداوم، بسیاری را وارد جبهه ی انقلاب كرده است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های كشور عنوان كرد: در فضاهای دانشگاهی مسئولیت سنگینی بر عهده ی افراد انقلابی و مؤمن، استادان و دانشجویان گذاشته شده است؛ تعبیر مقام معظم رهبری از فعالیت فرهنگی «باغبانی فرهنگی» است. بسیاری از ما ممكن است در اطرافیانمان كسانی را داشته باشیم كه دین داری و اخلاقش متناسب باارزش های مطلوب نیست؛ اگر همان انتظاری كه از ارتباط با خویشاوندان داریم در درون دانشگاه هم داشته باشیم، رفتارمان از دوگانگی دور است.

حجت الاسلام رستمی، ادامه داد: مقام معظم رهبری در نشست با مسئولان نظام بمنظور بررسی آسیب های اجتماعی فرمودند كه مهم ترین جلسات دوره ی رهبری من همین جلسات است. در آن جلسه فرمودند مسئولان همان احساسی كه نسبت به فرزندان خود دارید نسبت به تمامی جوانان داشته باشید. اگر این گونه بودید مسئول تراز نظام اسلامی هستید.

وی اضافه كرد: اگر تشخیص دادید كه كاری درست است در آن تردید نكنید؛ محافظه كاری غلط است همان گونه كه تندروی غلط است. انسان باید انقلابی باشد اما انقلابی مؤمن در مسیر حركتش باید جذب حداكثری و دفع حداقلی و افزودن یار به جبهه ی نیازمند انقلاب اسلامی و رهبری را سرلوحه قرار دهد.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های كشور تصریح كرد: امام خمینی (ره) در وصیت نامه ی خود اشاره كردند كه ملت ایران می دانند كه با رفتن یك خدمتگزار در مسائل كشور خللی وارد نمی شود. ازاین رو مسیر روحانی كه توسط مرحوم حجت الاسلام والمسلمین ایجادشده است باید ادامه داشته باشد.

حجت الاسلام رستمی یادآور شد: انقلاب اسلامی به تعبیر مقام معظم رهبری دریكی از حساس ترین فرازهای خودش قرار دارد؛ یكی از فرازهای سخنان ایشان در دیدار با اندیشمندان، تمدن جهانی بود كه فرمودند «تمدن غرب بی تردید در حال زوال است و به زودی فرو می پاشد، حال با فروپاشی ناگهانی باید مطالعه كرد و به دنبال تمدن جایگزین بود». در بیانیه ی دوم انقلاب ایجاد تمدن نوین اسلامی بر عهده ی جوانان است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های كشور با بیان اینكه تمدن مجموعه ی كاملی از الگوهای قابل تقلید و توسعه است كه به نیازهای بشری پاسخ می دهد، گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران در مسیر چهل وچندساله ی خود علی رغم دشمنی ها و بی تجربگی های فراوان و احیاناً حضور افراد غیر معتقد به حركت انقلاب در مناصب به توفیقات بسیاری رسیده است و هر دهه ی انقلاب قوی تر از دهه ی قبل بوده است.

وی تصریح كرد: امروزه آمریكا با نگرانی می گوید ایران در حال صادرات پهپاد به سوریه است و این مسئله نشان دهنده ی تغییر معادلات است و صحبت از مانور نیروهای نظامی ایران در آب های آمریكای لاتین می شود و دولت ها جرئت تعرض به نفت كش های ایران در هزاران كیلومتر دورتر از مرزهای آبی ما را ندارند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های كشور در بخش دیگری از صحبت های خود، عنوان كرد: كشورمان در حوزه ی پزشكی به بازدارندگی رسیده است و اگر دو سال قبل را با نگرانی هایی در حوزه ی همه گیری بیماری كرونا طی كردیم اكنون دانشمندان ما شش نوع واكسن را تولید كرده اند.

حجت الاسلام رستمی، گفت: انقلاب اسلامی ایران كاری كرده است كه از تولید یك دهم درصد دانش به بیش از دو درصد تولید دانش رسیده ایم. مأموریت دانشگاه ها حل مسائل جامعه و پیشبرد دانش و تربیت انسان متدین، انقلابی و امیدوار به آینده و توانمند در حل مشكلات است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های كشور تأكید كرد: فقدان دوست و برادر عزیزمان حجت الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی خسارت بزرگی بود و برای جامعه ی دانشگاهی استان خوزستان این خسارات سنگین تر بوده است. این استاد عالی قدر چندین بار استعفای خود را ارائه دادند و معتقد بودند افراد دیگری هم هستند كه می توانند به پویایی دانشگاه كمك كنند. ازاین رو برای حضور در مأموریت های نهاد، نیازمند طلبه هایی هستیم كه علاوه بر فضل علمی به محیط دانشگاه نیز آشنا باشند و امیدواریم با كمك همه ی علما در استان زمینه ی توسعه ی هرچه بیشتر استان فراهم شود.

در ادامه سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز، بیان كرد: این دانشگاه در دو سال گذشته فراز و نشیب ها و همچنین كامیابی و ناكامی هایی را داشته است و مانند دیگر بخش های جامعه متأثر از همه گیری بیماری كرونا بوده است.

دكتر علی محمد آخوندعلی افزود: خوشبختانه در دوره ی جدید مدیریت دانشگاه توانستیم از ظرفیت های مدیریتی بیش از 100 نیروی جوان مؤمن، متخصص و متعهد به انقلاب اسلامی بهره بگیریم.

وی، ادامه داد: توجه به مسائل فرهنگی از برنامه های اصلی در دانشگاه شهید چمران اهواز است و امیدواریم بتوانیم در انجام مأموریت هایمان موفق باشیم.

سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز، خاطرنشان كرد: نیم سال تحصیلی گذشته با وجود برخی مشكلات در حوزه آموزش حضوری و اسكان، كلاس ها با حضور شمار زیادی از دانشجویان این دانشگاه به صورت حضوری برگزار شد و تلاش خواهیم كرد زمینه ی لازم برای اسكان همه ی دانشجویان این دانشگاه در نیم سال تحصیلی آینده در سراهای دانشجویی به بهترین نحو فراهم شود.

دكتر آخوندعلی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به وضعیت استان خوزستان گفت: وضعیت آب و هوایی یكی از مشكلات این استان است و امسال به دلیل گرمای بی سابقه در استان شاهد تعطیلی هایی در سطح استان بوده ایم.

وی، اضافه كرد: وجود كانون های ریزگرد و همچنین ورود گردوغبار از كشورهای همسایه از دیگر مشكلات استان خوزستان است و باید به گونه ای برنامه ریزی شود كه تاب آوری لازم را در مواجه با این پدیده داشته باشیم.

دكتر سرمست رئیس دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز نیز با گرامی داشت یاد و خاطره ی حجت الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی رئیس فقید دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان خوزستان، بیان كرد: وجود این استاد عالی قدر بركتی برای استان و جامعه ی دانشگاهی بود.

وی افزود: او در میان ما نیست اما راه و روش و مسلك او از سوی شاگردان و دانشجویان استان خوزستان ادامه خواهد یافت.

در این آیین حجت الاسلام والمسلمین آیت عادلی نژاد به عنوان رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز و حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدمهدی شفیعی به عنوان مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور معرفی شدند.

گفتنی است، در این آیین كه با حضور آیت الله سیدعلی شفیعی نماینده ی مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری برگزار شد از همسر حجت الاسلام والمسلمین سیدمحسن شفیعی تقدیر به عمل آمد.
   تاریخ: ۱۱:۴۵ - ۰۴/۰۵/۱۴۰۱   بازدید: ۲۰۳