محمد راضی جلالی دبیر عملی همایش "فرصت ها و چالش های استان خوزستان در تحقق شعار سال" در گفت وگو با خبرنگار رهیاب اظهار كرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی امسال را « سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» نام گذاری كردند و مجموعه های دغدغه مند نیز این شعار را به عنوان یك راهبرد اساسی در اولویت اقدامات خود قرار دادند.
وی افزود: حضرت آقا شعاری كه در سال های گذشته انتخاب می كردند در محوریت اقتصاد بود سپس این محوریت رنگ و بوی تولید به خود گرفت؛ در سال های اخیر نیز به حوزه تولید پیوست هایی اضافه شده است.
دبیر عملی همایش "فرصت ها و چالش های استان خوزستان در تحقق شعار سال" گفت: همچنین در نامگذاری سال 1401 موضوع دانش بنیان و اشتغال آفرینی به تولید گره زده شد. به این معنا كه تولید بر پایه دانش بنیان و در راستا و هدف اشتغال آفرینی شكل گیرد. به همین جهت سپاه حضرت ولی عصر (عج) خوزستان این شعار را به عنوان یك ماموریت برای مجموعه خود تعریف كرد.
جلالی بیان كرد: خوزستان به لحاظ ظرفیت ها و فرصت هایی كه در حوزه اقتصاد و اشتغال دارد تقریبا بی نظیر است زیرا تمام صنایع موجود در كشور به نوعی در این استان درحال فعالیت هستند و مجموعه ای بسیار متنوع و قوی از نظر كمی و كیفی در خوزستان وجود دارد اما تناسبی میان این ظرفیت ها و اشتغال، امكانات رفاهی، شرایط اقلیمی و مسائل اجتماعی وجود ندارد.
وی ادامه داد: خوزستان نتوانسته ظرفیت های متنوع درون استانی را در راستای توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال و رفاه اجتماعی تامین كند و این خلأ حس می شود كه طبیعتاً مجموعه های مختلف می توانند این موارد را رصد و پیگیری كنند.
دبیر عملی همایش "فرصت ها و چالش های استان خوزستان در تحقق شعار سال" عنوان كرد: سردار حسن شاهوار پور فرمانده سپاه استان طی برگزاری جلساتی با روسای دانشگاه ها و مراكز علمی، پیشنهاد برگزاری همایش " فرصت ها و چالش های استان خوزستان در تحقق شعار سال" را با همكاری مجموعه های مختلف از جمله پارك علم و فناوری، دانشگاه ها، مراكز تحقیقاتی و صنایع استان ارائه كرد كه مورد موافقت قرار گرفت.
جلالی ادامه داد: زمان برگزاری این همایش 31 خرداد ماه سال جاری در سالن اجتماعات استاد مطهری دانشكده علوم در دانشگاه شهید چمران برگزار خواهد شد و دارای 4محور انرژی، كشاورزی، شیلات و دامپروری، صنعت و معدن و محیط زیست، بهداشت و سلامت است.
وی اضافه كرد: فراخوان شركت در این همایش اطلاع رسانی شده و مهلت ارسال مقالات تا 22 خرداد ماه است. همچنین اگر از همكاران، اساتید و صنعتگران در سایر استان ها علاقه مند باشند كه مقاله ای در خصوص خوزستان منتشر كنند؛ منعی وجود ندارد.
دبیر عملی همایش "فرصت ها و چالش های استان خوزستان در تحقق شعار سال" با بیان اینكه هدف این همایش شناسایی فرصت ها و برطرف نمودن چالش ها در راستای اقتصاد پایدار است، گفت: كمیته داوری نیز متشكل از اساتید دانشگاه و صاحب نظران صنایع است و مقالاتی كه به دبیرخانه این همایش ارسال می شود را بررسی می كنند.
جلالی ادامه داد: قریب به 190 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده است و داوری مقالات در حال انجام است. استقبال خوبی صورت گرفته كه می تواند فرصت ها و چالش ها را رصد و به شكل یك نقشه راه و یك برنامه راهبردی در اختیار مدیران صنایع مختلف و دستگاه های اجرایی قرار دهد.
وی افزود: البته كار ما فقط به برگزاری همایش ختم نمی شود و به صورت مستمر پیگیری تحقق شعار سال ادامه دارد كه رصد كردن دستگاه های اجرایی و صنایع مختلف در استان از اقدامات بعدی است.
دبیر عملی همایش "فرصت ها و چالش های استان خوزستان در تحقق شعار سال" عنوان كرد: با توجه به مأموریتی كه مقام معظم رهبری به ما ابلاغ فرمودند؛ تكلیف همه ما است كه در حد توان خود این شعار و فرمان را عملیاتی كنیم تا كشور از این مراحل سختی كه در حال دست و پنجه نرم كردن با آن است؛ به سلامتی و با اقتدار و سربلندی عبور كند.
انتهای پیام/
|