دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز
دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳

سرپرست دانشگاه شهید چمران با سفیران كشورهای ونزوئلا، نیكاراگوئه و بولیوی دیدار كرد
 
به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، آخوندعلی، سرپرست دانشگاه شهید چمران با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست در دانشگاه بزرگ شهید چمران اهواز كه پیش از این جندی شاپور نامیده می شد، بیان كرد: این دانشگاه یادگار عظمت و قدمت تاریخ پرافتخار كشورمان است و از آن به عنوان نخستین دانشگاه جهان در ...


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، آخوندعلی، سرپرست دانشگاه شهید چمران با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست در دانشگاه بزرگ شهید چمران اهواز كه پیش از این جندی شاپور نامیده می شد، بیان كرد: این دانشگاه یادگار عظمت و قدمت تاریخ پرافتخار كشورمان است و از آن به عنوان نخستین دانشگاه جهان در دوره ساسانیان نام برده می شود.

وی افزود: آثار دانشگاه جندی شاپور در حال حاضر در ضلع شرقی شهرستان دزفول باقی است و در حال حاضر علوم مختلفی در این دانشگاه در حال آموزشی است.

سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: همچنین در كنار این دانشگاه، دیگر دانشگاه های اقماری در سراسر استان پراكنده و به آموزش و تحقیق مشغول هستند و ده ها هزار دانشجوی مختلف داخلی و خارجی در رشته های مختلف مهندسی شیمی، نفت، گاز، پتروشیمی و صنایع وابسته، منابع آب، آبزی پروی، دامپروی و صنایع وابسته به تحصیل می پردازند.

آخوندعلی، ادامه داد: این دانشگاه ها توانسته اند بستری مناسبی برای دانشجویان داخلی و خارجی فراهم نمایند؛ همچنین صدها متخصص در زمینه های مختلف علمی و پژوهشی مشغول آموزش و تحقیق در این حوزه ها هستند و در این امور متناضر با ظرفیت های متنوع محیطی و جغرافیایی برای كشف، بررسی و حل مشكلات علمی همكاری می كنند؛ در حال حاضر دانشجویان تحصیلات تكمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز تحت آموزش استادان خود به مسائلی مانند پتروشیمی، كشاورزی، دفع آفات و صنایع جانبی مشغول هستند.

وی، عنوان كرد: این امكان در جنوب غرب ایران به دلیل ظرفیت های طبیعی موجود و منابع انسانی قوی با پایه تمدنی ایجاد شده است. به همین دلیل برخی از دشمنان ایرانیان در این نقطه دست به توطئه هایی زدند كه با دفاع مردم این سرزمین مواجه شدند.

سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: صدها هزار هكتار زمین كشاورزی در این استان خوزستان وجود دارد؛ تنوع آب وهوایی از صفر تا 50 درجه ی سانتی گراد بر این منطقه حاكم است و اكنون در شهر اهواز آب وهوایی مدیترانه ای حاكم است، درحالی است كه تا چندماه دیگر شرایط آب وهوایی گرم در این شهر برقرار می شود.

آخوندعلی، اضافه كرد: در كوهستان های شمال استان خوزستان هنوز برف تابستان ذوب نشده، برف زمستان می بارد و رودخانه های بزرگی از این كوه ها سرچشمه گرفته و در جلگه ای كه در آن قرار داریم وارد می شود و در نهایت به خلیج فارس می ریزد.

وی، تصریح كرد: در ساحل این رودخانه ها از گذشته تمدن های بسیار پیشرفته ای شكل گرفته است و شهرهای باستانی مانند شوش، شوشتر، دزفول در این منطقه قرار دارند. در غرب استان خوزستان گذرگاه های متعددی در ارتباط با كشورهای همسایه وجود دارد؛ آب، گاز و نفت در زیرزمین و دمای هوا و كشاورزی بر روی زمین وجود دارد و این ها موجب ایجاد تمدن و ارتباط بین المللی در دنیای قدیم و جدید ما شده است.

سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز، بیان كرد: این ها بخشی از دلایلی است كه موجب گردهم آیی اقوام مختلف در گذشته و حال در این استان شده است؛ استان خوزستان یكی از مراكز مهم تولید نی و نیشكر و توسعه ی صنایع جانبی است.

آخوندعلی، اظهار كرد: دانشگاه شهید چمران اهواز یكی از 10 دانشگاه برتر كشور ایران كه در رتبه بندی های پایگا ه های علم سنجی از جایگاه خوبی برخوردار است؛ از این رو خواستار ارتباط علمی هرچه بیشتر با مراكز علمی كشورهای بولیوی، ونزوئلا و نیكاراگوئه هستیم.

وی از آمادگی دانشگاه شهید چمران اهواز برای تبادل استاد و دانشجو خبر داد و عنوان كرد: استادان این دانشگاه در ارتباط با كشاورزی، صنایع دارای تجارب ارزنده ای هستند و می توانند در بخش های مختلف با دانشگاه های خارجی همكاری داشته باشند.

در این نشست ایساك لنین سفر كشور نیكاراگوئه بیان كرد: 9 دانشگاه ملی در این كشور فعالیت دارند و مسئولان این كشور همواره خواستار توسعه همكاری های آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی با دانشگاه های كشور های دوست هستند.

وی، افزود: رهبر انقلاب اسلامی ایران و رئیس جمهور این كشور همواره بر توسعه همكاری با كشورهای آمریكای لاتین تاكید كرده اند و تلاش خواهیم كرد زمینه های همكاری میان دانشگاه های دو كشور فراهم شود.

سفیر كشور نیكاراگوئه، اظهار كرد: خوزستان نقشی بی بدیل در دوران دفاع مقدس این كشور دارد؛ از این رو با حضور در این استان به شهدای كشور نیز ادای احترام كرده ایم.

رومینا گوادلوپه سفیر كشور بولیوی نیز بیان كرد: در این كشور 36 نژاد بومی مختلف زندگی می كنند و این كشور دارای ذخایر طبیعی فراوانی مانند گاز است كه به كشورهای برزیل و آرژانتین صادر می شود.

وی، ادامه داد: این كشور دارای 12 دانشگاه دولتی است كه دانشجویان در رشته های مختلف به تحصیل می پردازند و امیدواریم بتوانیم در آینده ای نزدیك با عقد تفاهم نامه هایی زمینه همكاری های دانشگاه های دو كشور به خصوص دانشگاه شهید چمران اهواز را فراهم كنیم.

كارلوس آنتونیو سفیر كشور ونزوئلا نیز در این نشست بیان كرد: نفت یكی از ذخایر و منبع اصلی درآمد این كشور است.

وی افزود: در سال های گذشته با حمایت كشور ایران توانسته ایم برخی از مشكلات در حوزه تامین بنزین و گازوئیل را برطرف كنیم و این مسئله جای تقدیر دارد.

سفیر كشور ونزوئلا در ادامه ضمن دعوت از دكتر آخوندعلی برای سفر به این كشور و بازدید از مراكز علمی وپژوهشی این كشور، خواستار همكاری های مشترك میان دانشگاه شهید چمران اهواز و دانشگاه های این كشور شد.

گفتنی است در پایان این نشست مقرر شد دانشگاه شهید چمران اهواز نماینده ای را به منظور بررسی شرایط عقد تفاهم نامه همكاری به سفیران این سه كشور معرفی كند.
منبع خبر:
دانشجو
   تاریخ: ۱۲:۰۵ - ۲۴/۱۲/۱۴۰۰   بازدید: ۱۷۴