دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز
یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳

مشکل مسکن اساتید تا 7 ماه آینده حل می شود/اجرای «بورس دانش» برای حفظ دانشجویان با استعداد
 
رییس دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه دانشگاه ما از مسایل مالی رنج می برد، گفت: اعتبارات دانشگاه شهید چمران نسبت به دانشگاه های هم تراز خود کمتر است چون بدهی وجود داشته است.
علی محمد آخوندعلی در نشست با استاندار خوزستان و هیات رئیسه دانشگاه و اعضای هیات علمی که امروز 6 آبان در دانشکده علوم دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، با تسلیت شهادت چند تن از ارتشیان در حملات رژیم صهیونسیتی، اظهار کرد: یکی از علل این اتفاق کم آوردن رژیم صهیونیستی در برابر حزب الله است. در این یک ماه سعی کرد وارد لبنان شود و به بن بست رسید.

به گزارش ایسنا، وی افزود: دانشگاه شهید چمران اهواز در زمان جنگ دچار عقب ماندگی هایی شد. با وجود تلاش های زیاد اما محدودیت هایی وجود داشت. در دولت سیزدهم و در اولین سفر استانی هیچ کمکی به دانشگاه نشد. در حالی که 14 تا 17 پروژه ملی از دوران دولت احمدی نژاد رها شده بود اما با پیگیری های انجام شده با وجود دو سال تعطیلی دانشگاه به دلیل کرونا، اعتبارات جاری دانشگاه به یک هزار میلیارد تومان رسید و به میزان 100 درصد افزایش یافت که در تاریخ دانشگاه سابقه نداشته است.

رییس دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه دانشگاه ما از مسایل مالی رنج می برد، گفت: اعتبارت دانشگاه شهید چمران نسبت به دانشگاه های هم تراز خود کمتر است چون بدهی وجود داشته است. گرنت پژوهشی اساتید نزدیک دو سال عقب بوده اما اکنون دو سوم آن پرداخت شده است. همچنین حق التدریسی اساتید پرداخت شده است.

وی با اشاره به ضرورت تامین مسکن اساتید گفت: مشکل مسکن با آماده سازی نزدیک به 200 واحد تا 7 ماه آینده حل خواهد شد.

رییس دانشگاه شهید چمران اهواز بیان کرد: دانشگاه شهید چمران با بیش از 450 رشته گرایش و 16 تا 17 هزار دانشجوی در حال تحصیل فعال است.

آخوندعلی عنوان کرد: دو منبع می توانند در استان به یاری ما بیاید مشروط به اینکه استاندار کمک کند. با مالیات صنایع می توان مسایل مالی پژوهشی و فناوری را حل کرد اما مدیران صنایع یا قانون را نمی دانند یا می ترسند. منبع دوم نیز از محل مسئولیت های اجتماعی است.

وی ادامه داد: در حال حاضر، برای حفظ دانشجویان با استعداد بورس دانش اجرا می شود. سه سال گذشته بورس صنعت نیز در دانشگاه پیشنهاد شد که هنوز اجرا نشده و نیاز است با صنایع مذاکره کرد.

آخوندعلی عنوان کرد: پارک علم و فناوری زائده دانشگاه بود و سال 83 از دانشگاه جدا شد اما پارک وابسته به دانشگاه نیاز بود. این موضوع با معاون فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مطرح و مجوز راه اندازی پردیس علم و فناوری دانشگاه اخذ شد.30 هسته از اساتید جوان شکل گرفته است و انتظار است دستور داده شود که یکی از زمین های متعلق به دانشگاه از سوی راه و شهرسازی استان به دانشگاه واگذار شود.

انتهای پیام
منبع خبر:
ایسنا
   تاریخ: ۱۸:۰۰ - ۰۶/۰۸/۱۴۰۳   بازدید: ۲۳