دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز
شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

استقبال دانشجویان دامپزشکی از رشته های کلینیکال/ دامپزشک، بیکار نمی ماند
 
معاون آموزشی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به وضعیت رشته دامپزشکی، گفت: اگر دانشجویی توانمند باشد و صرفا برای دریافت مدرک تحصیلی نیامده باشد، قطعا بیکار نخواهد ماند.
دکتر مهدی زارعی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به زیاد بودن تعداد دانشکده های دامپزشکی در سطح کشور، ریزش دانشجو تاثیر زیادی روی رشته دامپزشکی نداشته است بلکه ورودی دانشجو در این رشته در حال حاضر از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حال کنترل شدن است.

وی افزود: از امسال ورودی دامپزشکی در دانشگاه شهید چمران اهواز در مهرماه 20 نفر و بهمن ماه 20 نفر بود که نسبت به سال های گذشته کاهش یافته است. سال های گذشته به تعداد بالایی دانشجو پذیرفته می شد و این مساله روی بازار کار و اشتغال دانش آموختگان نیز تاثیرگذار بود که بعدها با مشکل پیدا کردن کار مواجه می شدند.

معاون آموزشی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: امسال وزارت علوم تصمیم خوبی گرفت و اجازه نداد تعداد بالایی دانشجو در این رشته جذب شود. از این نظر تعداد دانشجویان کاهش یافته است اما به دلیل تعداد کم دانشجویان و یا استقبال نکردن داوطلبان نیست بلکه به دلیل کنترل درست از سوی وزارت است.

زارعی با اشاره به وضعیت رشته های تخصصی دامپزشکی، بیان کرد: رشته های تخصصی دامپزشکی بسیار متنوع و در 15 گرایش و تخصص هستند. عموما در چند سال اخیر گرایش داوطلبان بیشتر به سمت و سوی رشته های بالینی از جمله طب داخلی دام های کوچک و بزرگ، جراحی و مامایی و بیماری های تولیدمثل افزایش یافته و تعداد داوطلبان رشته های علوم پایه کاهش یافته است در حالی که رشته های علوم پایه و پاتوبیولوژی در گذشته بسیار مورد استقبال دانشجویان قرار می گرفتند.

وی افزود: با توجه به اینکه تعداد بیشتری از مردم تمایل به نگهداری پت یا سگ و گربه خانگی دارند، بنابراین بازار کار رشته های کلینیکال و بالینی دامپزشکی نیز افزایش یافته است.

زارعی عنوان کرد: درحال حاضر رشته دامپزشکی یکی از بهترین ها در بازار کار ایران است؛ اگر دانشجویی توانمند باشد و صرفا برای دریافت مدرک تحصیلی نیامده باشد، قطعا بیکار نخواهد ماند.

انتهای پیام
منبع خبر:
ایسنا
   تاریخ: ۰۸:۴۶ - ۱۹/۱۰/۱۴۰۲   بازدید: ۱۲۲