به گزارش اداره كل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شهید چمران اهواز، در این آیین كه در مجتمع بوستان اهواز برگزار شد، از دكتر معصومه ضیایی عضو هیئت علمی گروه گیاه پزشكی دانشكده ی كشاورزی و دكتر مهدی زارعی عضو هیئت علمی گروه بهداشت و كنترل مواد غذایی دانشكده ی دامپزشكی این دانشگاه به عنوان استادان نمونه ی آموزشی استان در سال 1401 تجلیل شد.
در این آیین رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خوزستان با اشاره به تغییرات محیطی، بیان كرد: بهترین روش برای هماهنگی با این تغییرات توجه به حوزه ی آموزش است؛ در مقطعی آموزش به مدرسه و دانشگاه محدود می شد اما اكنون دوره و چرخه ی آموزش متفاوت است و این مسئله نیز به دلیل تغیرات بی شمار مسائل مختلف در جهان است.
دكتر نیكو با تاكید براینكه انسان هیچ گاه بی نیاز از آموزش نیست، اظهار كرد: در گذشته مراكز مدارس و دانشگاه ها تنها مراكز آموزشی بودند اما اكنون با واژه ی "نهاد آموزش" مواجه هستیم. اگر فردی در مدرسه به خوبی آموزش دیده باشد در دانشگاه موفق است و اگر در دانشگاه به خوبی آموزش دیده باشد در حوزه ی اشتغال هم موفق می شود.
وی با اشاره به ضرورت اثربخشی آموزش، افزود: انجام سنجش در اثربخشی آموزش از اهمیت بسیاری برخوردار است؛ اما در كشورمان هنوز الگویی در این زمینه وجود ندارد و باید به دنبال مكانیزم هایی باشیم كه اثربخشی، بهره وری و كارایی افراد را ارتقا دهد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خوزستان خاطرنشان كرد: اگر می خواهیم در سال های آینده هفته ی آموزش استان را هرچه باشكوهتر و پویاتر برگزار كنیم باید با دنبال اندازه گیری ابعاد آن باشیم و بدانیم در كدام نقطه هستیم و می خواهیم به چه جایگاهی برسیم.
نیكو، گفت: زنجیره ی ارزش آموزش نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است؛ این زنجیره از مهدكودك تا دانشگاه ادامه دارد و با كسب مدرك دانشگاهی به پایان نمی رسد.
وی تصریح كرد: آموزش و پژوهش دوبال توسعه ی كشور هستند و توسعه و پیشرفت، تنها با آموزش و پژوهش به دست می آید.
معاون توسعه ی مدیریت استانداری خوزستان نیز اظهار داشت: آموزش، مبحثی كلیدی و مهم در مدیریت استان خوزستان و یكی از دغدغه های اصلی مسئولان است.
دكتر موالی زاده، بیان كرد: استان خوزستان گنجینه ای غنی از تمامی ظرفیت های صنعتی، كشاورزی، منابع آبی و... است و در تولید ناخالص ملی نیز رتبه ی دوم را دارد؛ اما با وجود همه ی این استعدادها از جایگاه مناسبی در حوزه ی آموزش عمومی و عالی برخوردار نیستیم.
وی تصریح كرد: در كارگروه اموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان خوزستان(آپفن) مشكلات آموزش استان خوزستان بررسی شده است و پیشنهاد شد برای ایجاد دغدغه مندی هفته ی آموزش در استان خوزستان برگزار شود و با اینجا بسترهای لازم امكان بررسی و كاووش در مسائل آموزشی استان فراهم شود.
موالی زاده، گفت: اگر می خواهیم به دنبال ایجاد اشتغال باشیم باید بسترهای لازم برای مهارت آموزی و آموزش فراهم شود.
گفتنی است، در پایان این آیین با حضور دكتر پیغان معاون آموزشی و تحصیلات تكمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز و جمعی از مدیران استان برترین های آموزشی استان تجلیل شدند.