دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز
دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳

تحقق شعار سال منجر به رفع چالش های استان خوزستان می شود
 
اهواز - ایرنا - رییس پارك علم و فناوری خوزستان گفت: امیدوارم با تحقق شعار سال و استفاده از ظرفیت ها، بتوانیم چالش های موجود استان خوزستان را مرتفع كنیم.
اهواز - ایرنا - رییس پارك علم و فناوری خوزستان گفت: امیدوارم با تحقق شعار سال و استفاده از ظرفیت ها، بتوانیم چالش های موجود استان خوزستان را مرتفع كنیم.

به گزارش ایرنا، محمد راضی جلالی روز سه شنبه در همایش فرصت ها و چالش های خوزستان در تحقق شعار سال كه در محل دانشكده علوم دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، اظهار داشت: برگزاری این همایش ها می تواند اطلاعات ارزشمند و راه حل های موثر و كوتاه تری ارائه دهد به همین دلیل بعد از تعیین شعار سال توسط رهبر معظم انقلاب، مسئولیت های سنگینی برعهده ما گذاشته شد.

وی افزود: علاوه بر فرصت های بی نظیر خوزستان، مشكلات و چالش های خیلی زیادی در این استان وجود دارد كه با برگزاری این همایش توسط سپاه استان، قصد داشتیم چالش ها شناسایی شوند.

رییس پارك علم و فناوری خوزستان گفت: این همایش در چهار محور انرژی، كشاورزی و دامپروری، صنعت و محیط زیست برگزار و بیش از 290 مقاله به این همایش ارسال شد كه 80 مقاله پذیرفته و 9 مقاله برگزیده شدند.

وی با بیان اینكه كار اصلی ما 2 هفته بعد از برگزاری همایش آغاز می شود، افزود: ابتدا كارگروه هایی را برای رصد شعار سال تشكیل می دهیم و محورهای این همایش نیز به صورت تخصصی مورد بررسی قرار می گیرند.

در ادامه علی محمد آخوندعلی سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: از همه ایده پردازان داخل و خارج از كشور تقاضا می كنم كه نظرات خود را در قالب چند پاراگراف برای ما ارسال كنند تا از آنها بهره بگیریم.

وی با بیان اینكه تمام آزمایشگاه های دانشگاه در مسیر تحقق شعار سال قرار خواهند گرفت، افزود: امیدوارم با كمك دانشگاهیان قدم های اولیه تحول در علم و دانش برداشته شود و سپس به دنبال تجاری سازی از سوی پارك علم و فناوری باشیم.

سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز درخصوص مشكل كم آبی خوزستان گفت: رودخانه های جاری در استان خوزستان نسبت به 30 تا 50 سال پیش حدود یك سوم آب را به ما تحویل می دهند كه علت آن توسعه در بالادست است. اكنون آب رودخانه كرخه به نصف تقلیل یافته و علت آن وجود هفت، هشت استان در بالا دست است.

وی افزود: بیش از 90 درصد مصرف آب مربوط به كشاورزی و بعد از آن، مصرف آب شرب است. مطالعات نشان می دهد كه برای كشت گوجه 17 تا 18 هزار متر مكعب، برنج 30 هزار متر مكعب و نیشكر 40 هزار متر مكعب آب نیاز است.

آخوند علی گفت: دنیا به سمت كشت گلخانه ای پیش رفته و از آنجا كه فناوری و تكنولوژی آن خیلی پیچیده نیست باید كمك كمك كنیم تا این موضوع در استان انجام شود.

برچسب ها
- خوزستان
- اهواز
- پارك علم و فناوری
منبع خبر:
ایرنا
   تاریخ: ۲۰:۳۹ - ۳۱/۰۳/۱۴۰۱   بازدید: ۲۰۵