دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز
دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳

دانش آموزان باید به رشته های فنی و حرفه ای سوق داده شوند
 
عضو هیات علمی علوم تربیتی دانشگاه شهید چمران اهواز با تاكید بر لزوم فرهنگ سازی و سوق دادن كودكان به رشته های فنی و حرفه ای، گفت: جهت فكری جامعه باید به گونه ای باشد كه خانواده ها به رشته های فنی تمایل پیدا كنند تا دانش آموزان هم به این مدارس علاقه مند شوند.
دكتر سیدمنصور مرعشی در گفت وگو با ایسنا، در خصوص اهمیت توجه به رشته های فنی و حرفه ای و كار و دانش، اظهار كرد: در خانواده می بینیم كه والدین به فرزند می گویند پزشك یا مهندس شو و كمتر شنیده ایم كه بخواهند با آن ها درباره معلمی، مكانیكی و یا نجاری صحبت كنند كه این نگاه باید اصلاح شود.

وی افزود: جامعه فرد را از همان كودكی به سمتی مشخص سوق می دهد و در واقع از اینجا است كه هنرستان ها و مدارس فنی و حرفه ای مورد بی توجهی قرار می گیرند.

مرعشی با تاكید بر لزوم فرهنگ سازی و سوق دادن كودكان به رشته های فنی و حرفه ای، گفت: جهت فكری جامعه باید به گونه ای باشد كه خانواده ها به رشته های فنی تمایل پیدا كنند تا دانش آموزان هم به این مدارس علاقه مند شوند.

عضو هیات علمی علوم تربیتی دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به وضعیت مدارس فنی و حرفه ای دخترانه در خوزستان، بیان كرد: در سطح استان خوزستان تنها دو هنرستان غیردولتی دخترانه وجود دارد در حالی كه بسیاری از دختران تمایل دارند كه در رشته های فنی و حرفه ای و كار و دانش درس بخوانند.

وی با اشاره به تلاش برای راه اندازی مدرسه معماری در دانشگاه شهید چمران اهواز، یادآور شد: با توجه به اهمیت مهارت آموزی این موضوع در دستور كار قرار گرفت؛ یك ساختمان فرسوده در دانشگاه داشتیم كه با كمك خیرین آموزشی، در حال تجهیز و نوسازی است تا مدرسه معماری را در جوار دانشكده معماری و عمران ایجاد كنیم. در واقع كاركرد این مدرسه به این گونه است كه دانشجویان در كنار مباحث نظری، كار عملی و مهارت نیز می آموزند.

انتهای پیام
منبع خبر:
ایسنا
   تاریخ: ۰۲:۰۱ - ۲۱/۰۳/۱۴۰۱   بازدید: ۱۸۶