معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز جزئیات پانزدهمین دوره جشنواره درون دانشگاهی حرکت را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، غلامحسین مکتبی درخصوص جشنواره درون دانشگاهی حرکت در اهواز گفت: اولین ویژگی دانشجویان امیدوار، هدفمند بودن است و همه عوامل اجرایی این جشنواره یک باور مشترک دارند و آن هم داشتن هدف است.
وی افزود: دومین ویژگی این است که دانشجوی هدفمند، احساس عاملیت می کند، فردی که خودمختار است و مسیر خود را انتخاب می کند به این تفکر عاملیت اعتقاد دارد.
مکتبی سومین ویژگی دانشجوی موفق و هدفمند را تاکید بر برنامه ریزی عنوان کرد و ادامه داد: این دانشجو اعتقاد دارد که برای رسیدن به هر هدفی، وسایل و ابزاری نیاز است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه یکی از نقاط قوت معاونت فرهنگی این است که با دانشجویان جوان سر و کار دارد و این، به مجموعه طراوت می دهد، اضافه کرد: ما لحظات سختی داشتیم، اما با وجود انعطاف پذیری که در مسئولان انجمن ها وجود دارد، همراهی که با دانشجویان دارید مثال زدنی است. در حال حاضر و با توجه به آغاز سال تحصیلی نودانشجویان، انجمن های علمی در حال برپایی جلسات معارفه هستند و با وجود شرایط مالی دشواری که بر دانشگاه حاکم است، نهایت همکاری انجام می شود.
وی با بیان اینکه در پانزدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت، آثار علمی دانشجویان در 5 حوزه ارائه خواهد شد، اضافه کرد: این جشنواره، اولین دوره جشنواره پس از شیوع از کرونا است و سعی می کنیم نشاط علمی را در دانشگاه افزایش دهیم و در این زمینه، برنامه های خوبی اجرا خواهد شد.
مکتبی از انجمن های علمی حقوق و پاتوبیولوژی دانشگاه برای کسب رتبه های برتر تقدیر کرد و گفت: در حال حاضر، 65 انجمن علمی دانشجویی در دانشگاه وجود دارد که از این میان، 24 انجمن فعال هستند و در این جشنواره شرکت کرده اند، باید بتوانیم این افتخارات را افزایش دهیم و نامی بین دانشگاه های ایران داشته باشیم.
مرضیه شهریاری، مشاور رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در امور بانوان و خانواده هدف از برگزاری این جشنواره های دانشگاهی را حرکت، امیدآفرینی و تربیت نیروی با مسئولیت اجتماعی عنوان کرد و گفت: این موضوع نشان دهنده این است که دانشگاه در تربیت نیروی مورد نیاز چقدر موفق بوده است.
28 آبان ماه امسال، آغاز جشنواره حرکت
شایان بهرامی، دبیر اجرایی پانزدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت می گوید: جشنواره دانشگاهی حرکت از سال 87 در دانشگاه تهران آغاز به کار کرد و تا پیش از شیوع کرونا هر ساله در دانشگاه های سراسر کشور برگزار می شد، اما به دلیل همه گیری کرونا، این جشنواره به مدت چند سال برگزار نشد.
به گفته وی؛ پانزدهمین دوره جشنواره حرکت، اولین جشنواره حرکت پس از شیوع کرونا است که 28 آبان ماه امسال آغاز به کار خواهد کرد.
بهرامی با بیان اینکه حرکت، یکی از چند جشنواره مهم وزارت علوم است که در دانشگاه های سراسر ایران برگزار می شود، ادامه داد: اهداف این جشنواره، نمایش فعالیت ها و ساختن الگوی توانمندی دانشجویی در کشور است و توانمندی ها و فعالیت های گسترده دانشجویان را به نمایش می گذارد.
به گفته دبیر اجرایی پانزدهمین جشنواره حرکت دانشگاه شهید چمران اهواز؛ پانزدهمین جشنواره حرکت از 28 تا 30 آبان ماه در سرسرای دانشکده علوم دانشگاه شهید چمران برگزار خواهد شد.
وی جلب مشارکت دانشجویان در فعالیت های داوطلبانه را شناسایی دانشجویان دارای استعداد های ممتاز و انعکاس تجربه انجمن ها و فعالیت ها و تشویق دانشجویان نوورود از دیگر اهداف این جشنواره برشمرد و اضافه کرد: نقطه قوت ما، توانمندی تیم و برنامه ریزی دقیق است.
بهرامی می گوید: جشنواره حرکت، حرکتی برای هم افزایی و شکوفایی استعداد های خلاق است و امیدواریم این جشنواره موجب ارتقای علمی و کمال جویی دانشجویان شود.